17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Výživová poradna › Farmářské fazole s uzeninou

Název Množství a jednotka
fazole sterilované 400 gramů
slanina (špek) 50 gramů
cibule 1 kus
česnek 3 stroužky
kabanos 300 gramů
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou cibuli, rozsekaný česnek a přidáme na kostky nakrájenou uzeninu. Po chvíli zaprášíme mletou paprikou, kdo má rád, může přidat i pálivou papriku. Zalijeme trochou vody. Přidáme sterilované lečo, sterilované fazole bez nálevu, kečup. Dochutíme pepřem a soli.


 


RECEPTY

Maďarské kuře

Postup: Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a necháme odležet. Mezi tím si nakrájíme... zobrazit recept

RECEPTY

Vajíčková pomazánka

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme s... zobrazit recept

RECEPTY

Pečený bůček

Postup: Bůček ze všech stran nasolíme a pořádně potřeme prolisovaným česnekem. Vložíme... zobrazit recept

RECEPTY

Pikantní marináda na gril

Postup: Do mísy nalijeme olej podle potřeby, obvykle tak cca 150 ml. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Papriková hořčice

Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Meloun - to pravé letní osvěžení

Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...